Stockholm Beer & Whisky Öllistan 2013

21 sep

STBEER_Tasteligg

Nu är den äntligen klar, öllistan till Stockholm Beer & Whisky 2012. Jag har komprimerat den information som finns på SBWF:s egna hemsida samt fått en del info via mail, Facebook o.s.v.. Tanken är att man ska lättare få en överblick över vilken öl som kommer till festivalen. Man bör dock ha i åtanke att öl tillkommer och försvinner, samt att vissa bara är tillgängliga under vissa dagar. Mitt mål är att uppdatera listan allteftersom och jag kommer kommentera trådarna på FaceBook och BS-forumet när detta sker. Jag är också medveten om att jag inte formaterat hela listan än. Om någon aktör noterar ett fel i listan eller bara vill uppdatera får ni gärna höra av er till mig.

OBS! All öl är inte med, jag har medvetet struntat i en del industrilager. En del har kommit med ändå, jag hoppas ni kan ha överseende med det.

(FAT) = Finns på fat men i många fall finns den även på flaska. Har slagit ihop dessa för att spara plats.

Klicka här för att ladda ned listan i PDF-format

Klicka här för att ladda ned listan i Word-format

 

Uppdatering 23:e september: Lagt till Carlsberg, Grythyttan, Newcastle och NÄÄS Brygghus. Uppdaterat AST Wine, Bibendum, Brewery International , Mjödhamnen, Eskilstuna och troligtvis ett par till.

Uppdatering 24:e september: En mindre korrigering i Brills lista (Strömsholm) och lade till en öl i Gotlands lista (såg reklam om den i C/O Hops).

2 thoughts on “Stockholm Beer & Whisky Öllistan 2013

  1. Pingback: Stockholm Beer – öllistan - Mitt Kök | Recept | Mat | Bloggar | Vin | Öl

  2. Pingback: SBWF – Öllista | Beer Spam – [Biir Spääm]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *