Slutsvamlat

6 sep
Jag och min äldsta son.

Jag visste inte riktigt vad jag gav mig in på när jag började blogga för mer än 10 år sen. Det var mest en kul grej och ett utlopp för ett intresse. Att det skulle göra att jag träffade en massa trevliga och intressanta människor och dricka vansinnigt god öl hade jag inte en tanke på. Men även detta måste komma till ett slut. Om jag ska vara ärlig mot mig själv så dog intresset för att blogga av redan innan jag blev pappa. Men föräldraskapet blev spiken i kistan för bloggen. Nu två år senare är jag tvåbarnspappa och har knappt tid att dricka öl längre. Så det är dags att gå vidare i livet och jag känner att bloggen förtjänar ett avslutande inlägg.

Jag vet i dagsläget inte vad som kommer hända med bloggen. Min förhoppning är att fortsätta ha den online ett tag till, men mest troligt är att jag stänger ned den. Ska den ligga kvar online måste jag hitta en betydligt billigare lösning än vad jag idag har med Loopia. Jag kommer exportera bloggen så att den finns sparad och går att göra tillgänglig online igen. Facebook-sidan får leva vidare tills vidare, vi får se om jag skriver något där när det finns mer tid att dricka öl.

Tack för den här tiden och jag hoppas jag springer på er ute på någon festival eller pub i framtiden.

Skål!

4 thoughts on “Slutsvamlat

  1. Nä men tack för allt bloggande Stefan!!!
    Om inte annat så får du gå i din fars fotsteg å ta upp intresset när kidsen är ölmyndiga!

  2. Mattias: Tack, ha det gott du med!

    Emil: Tack! Ja jag får göra det, det jobbiga är att jag startade barnaskapandet 11 år senare än farsan. Men va fan, man blir väll aldrig för gammal för en öl?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *