Öllista till Stockholm Beer 2015

20 sep

sbwf

Nu är den äntligen klar, öllistan till Stockholm Beer & Whisky 2015. Jag har komprimerat den information som finns på SBWF:s egna hemsida samt fått en del info via mail, Facebook o.s.v.. Tanken är att man ska lättare få en överblick över vilken öl som kommer till festivalen. Man bör dock ha i åtanke att öl tillkommer och försvinner, samt att vissa bara är tillgängliga under vissa dagar. Mitt mål är att uppdatera listan allteftersom och jag kommer kommentera trådarna på FaceBook och BS-forumet när detta sker. Jag är också medveten om att jag inte formaterat hela listan än. Om någon aktör noterar ett fel i listan eller bara vill uppdatera får ni gärna höra av er till mig.

Tänk på följande:

  • Det är framförallt en öl-lista men det kan smita med andra drycker också. Mjöd tar jag med men i övrigt försöker jag hålla den till öl.
  • I många fall står det (FAT), det innebär att ölen även kan finnas på flaska eller burk.
  • Många aktörer kommer rotera framförallt fatutbudet mellan dagarna och veckorna.
  • I vissa fall är öl markerade med (NYHET!) det innebär att det är en ny öl för i år. Ibland är det aktörerna själva som satt markeringen men oftast har jag själv grävt fram info.

Listan är helt gratis men om ni vill tacka så får ni gärna bjuda på en öl. Vilket ni kan lättast gör via Swish.  Jag lovar att eventuella gåvor går till något roligt i ölväg som jag sen rapporterar om på bloggen OBS! Absolut inget krav att föra över pengar.

Swish: 070-3574658 – Bankkonto: maila för info

Google Drive länkar:

Word 1.5

PDF 1.5

Dropbox:

Word 1.5

PDF 1.5

Uppdatering till ver 1.1 – Belgoklubben hade felaktigt lagts in på Brewery Internationals plats. Rättade också några stavfel samt lade in några extra öl för Danderyds. Uppdaterat Brewers Association/OT.

Uppdatering till ver 1.2 – Mackens, Mjödhamnens, Öde Bryggeri och Ryentorps utbud uppdaterade. Små ändringar i ett par andra bryggerier.

Uppdatering till ver 1.3 – Brill, Amundsen och Hantverksbryggeriet tillagda. Malmö Brygghus uppdaterad med flasköl. Markerat alla nya aktörer med (Ny), samt lite andra småjusteringar.

Uppdatering till ver 1.4 – Nausta tillagda. Eskilstuna utökad. Lite små ändringar.

Uppdatering till ver 1.5 – Westerbotten tillagd. Nya öl hos GL Brands och Oppigårds.

2 thoughts on “Öllista till Stockholm Beer 2015

  1. Hej!

    GL Brands, Home of Ales, erbjuder en del specialare i begränsat antal såsom Monteith’s Double Hopped IPA samt American Pale Ale och Affligem Blonde, Double och Triple. Hall 2, monter 106. Välkommen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *