Öllista till SBWF 2016

25 Sep

SBWF loggan

Nu är den äntligen klar, öllistan till Stockholm Beer & Whisky 2016. Jag har komprimerat den information som finns på SBWF:s egna hemsida samt fått en del info direkt från utställarna (stort tack för det!). Tanken är att man ska lättare få en överblick över vilken öl som kommer till festivalen. Man bör dock ha i åtanke att öl tillkommer och försvinner, samt att vissa bara är tillgängliga under vissa dagar. Mitt mål är att uppdatera listan allteftersom och jag kommer kommentera trådarna på FaceBook och BS-forumet när detta sker. Jag är också medveten om att jag inte formaterat hela listan än. Om någon aktör noterar ett fel i listan eller bara vill uppdatera får ni gärna höra av er till mig.

En speciell notering för i år. Det har varit en viss förvirring kring vilka bryggerier som finns i Drycks monter och vilka som även har en egen monter. Jag har försökt strukturera det så gott det går men jag har säkert missat något. Så hittar ni inte bryggeriet som enskild utställare kan ni kolla under Drycks.

Tänk på följande:

 • Det är framförallt en lista för öl men det kan smita med andra drycker också, som t.ex. mjöd och vissa cider.
 • I många fall står det (FAT), det innebär att ölen även kan finnas på flaska eller burk.
 • Många aktörer kommer rotera framförallt fatutbudet mellan dagarna och veckorna.
 • I vissa fall är öl markerade med (Nyhet!) det innebär att det är en ny öl för i år. Ibland är det aktörerna själva som satt markeringen men oftast har jag själv grävt fram info.

 

Google Drive länkar:

Word 1.4

PDF 1.4

Dropbox:

Word 1.4

PDF 1.4

Uppdatering till ver 1.1 – Rådanäs och Nynäshamn tillagda. Cask Sweden uppdaterade. Brill & Co justerad lite. Lite andra små justeringar här och där.

Uppdatering till ver 1.2 – Belgoklubbens övriga öl tillagda. Klackabacken uppdaterade. Beerblioteks öl tillagda på tre olika utställare. Mjödhamnen uppdaterad.

Uppdatering till ver 1.3 – Brewers Association, Cask & Co tillagda. Någon ytterligare utställare uppdaterad.

Uppdatering till ver 1.4 – Brewery International och Stockholm Brewing tillagda, Drycks uppdaterad. Flyttat en del från Drycks till egna montrar.

2 thoughts on “Öllista till SBWF 2016

 1. Tjena,
  Ser ut som att du missat hela Original Brands STHLM i Öllista till SBWF 2016

  Mvh Jonas Johansson

 2. Tjena Jonas!

  Enligt Original Brands själva så skulle de inte vara med, möjligtvis med öl från Bottl3.5hop.

  /Stefan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *