Öllista till SBWF 2011

25 sep

Nu är den äntligen klar, öllistan till Stockholm Beer & Whisky 2011. Jag har tagit information från SBWFs hemsida samt från en del mailkonversationer. Listan är nog inte 100%-ig och det kan nog tillkomma en hel del öl och även försvinna en del. Jag har inte tagit med all öl på mässan utan fokuserat på det som borde vara intressantast för ölentusiaster… eller ölnördar om ni så vill. Så industrilagern är borttagen och även en del öl som finns i det ordinarie sortimentet som NewCastle Brown Ale o.s.v.. Anledningen är att jag vill få listan så kort som möjligt det ska gå fort att bläddra fram rätt leverantör och öl när man väl står där på festivalen.

Till årets lista så valde jag att lägga in varje leverantörs logga för att det ska gå fortare att hitta rätt sida. Tyvärr så blir det något fel när man laddar upp filen hos Google Docs så vissa bilder hoppar runt. Efter en del pill har jag lyckats få till det hyfsat, men annars kan ni säkert ladda ned och snygga till det själva. Det ser hur som helst bra ut i originalfilen i Word.

Klicka på denna länk för att ladda ned filen.

8 thoughts on “Öllista till SBWF 2011

  1. Pingback: Hur ska MankerBeer rapportera från mässan tycker ni? | mankerbeer.com

  2. Storartat! Nu kan man planera sina dagar och provsmakningar redan innan man anländer till mässan. Här gäller det att sålla friskt för att hinna med så mycket som möjligt. Det finns helt enkelt för mycket öl! – Eller nej, vad säger jag? Det finns helt enkelt för lite tid ska det vara.

    Surdegen Granberg

  3. Nikolai: Tackar, men du får boka in SMÖF och ÖBWF i år också så hinner du nog med.

    Surdegen: Jag föredrar Grandjävuln 😉 Jag skickade ett original till dig också, hoppas du får tid att prova allt.

  4. Prova allt? Jag ska vara där under 2 dagar, inte 2 veckor!

    Surdegen, Grandjävuln, båda går bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *