Öllista till Mikkeller Beer Celebration Copenhagen

4 maj

MBCC.logo_.Fnl-page-001-580x580

Jag har snickrat ihop en öllista till Mikkeller Beer Celebration Copenhagen som går av stapeln nästa helg. Grunden är från denna sida och Emil Jansson på Ölsamtalet gjorde grovjobbet innan jag lade min touch till det hela. Emil har även gjort listor som är uppdelade per pass (OBS! dessa listor kommer inte uppdateras). Ni hittar allt ni behöver i länkarna.

Marcus Kainen har satt ihop en lista där ölen är uppdelade per pass. Ni hittar den här.

Listan jag gjort ser kanske lite konstig ut men jag har försökt anpassa den så att bryggeriernas utbud inte ska delas upp på flera sidor. Jag har inte heller gjort någon framsida till öllistan denna gång.  Ha i åtanke att öl kan bytas ut, försvinna eller byta pass, jag ska försöka uppdatera om jag ser några ändringar.

Ölsvammels öllista ver 1.0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *