Öllista till All In Beer Fest

1 Nov

all-in-beer-fest-2016-636x636

Nu i helgen är det All In Beer Fest i Göteborg och jag har tillsammans med arrangörerna sammanställt en öllista. I de flesta fall har jag markerat upp vilka öl som serveras på vilken session, notera dock att det kan bli ändringar här. Det kan även ske sena ändringar i vissa bryggeriers uppställningar vilket jag hoppas ni har överseende med.

Google Drive

Word 1.4

PDF 1.4

Dropbox

Word 1.4

PDF 1.4

Om ni vill föra anteckningar på ölen kan ni nyttja denna mall. Den är anpassad för Ratebeer, men kan enkelt ändras för att passa ditt system. Skriv ut som dubbelsidig.

Excel: Betygsunderlag

PDF: Betygsunderlag

Uppdatering till ver 1.1 – Dugges uppdelning på olika sessioner tillagd. Omnipollo byter ut Fatamorgana mot Yellow Belly Sundae (som kommer serveras med en ”whipped Reese’s peanut butter cup foam”.

Uppdatering till ver 1.2 – Brekeriet bytt Queens quad mot Maschusch. Alefarm har bestämt på vilka sessioner ölen kommer serveras. Brewski har bytt Mango DIPA mot Mangofeber och Snout Juice (blend) mot Yadda Yadda Yadda.

Uppdatering till ver 1.3 – LOC har bytt 84 Old Forester Bourbon BA  till vanliga 84.

Uppdatering till ver 1.4 – Kees har bytt Bald Eagle till Pink Grapefruit IPA. Lervig har bytt Barley Wine till Not So Juicy Dry Hopped IPA. Alphj State har bytt båda ölen i session 3 till DIPA Citra Mosaic och Mosaic Saison. Cervisiam har bytt BA Satanic till Cervisiska (collab med SKA). Wild Beer har bytt Modus Operandi till Black & Blue.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *