Datum och plats för SM 2012 spikat!

18 okt

Jag fick precis höra att datumet till nästa års SM i hembrygd öl redan är spikat. Det går av stapeln lördagen den 26:e maj 2012 i Uppsala. Platsen är satt till Gränby och då antar jag att det är Gränby ishall som gäller.

Mycket bra jobbat att spika datumet så här pass tidigt. Tidigare år har informationen kommit sent och det har varit oerhört svårt att planera in. Men nu känns det tryggt och man kan planera bryggningarna och boka transport och boende i god tid. Bra jobbat SM teamet! 😀

Våra planer inför SM är inte helt klara ännu. Men tanken är att ställa upp med en öl vardera i de tre folkets val tävlingarna. I den underjästa klassen (klass 1) blir det en välhumlad modern lager med massor av attityd och karaktär vid namn Head Banger. Till klass 2 har vi inte bestämt oss ännu. I klass 3 blir det antagligen Nalle Puhs Julporter, en Imperial Porter kryddad med honung och saffran. Rejält stark och söt och tanken är att man ska avnjuta den efter julmaten när man sitter och väntar på tomten.

Källarknut arbetar även på att bygga nya tappar tills nästa år. Förhoppningsvis blir de klara i tid.

5 thoughts on “Datum och plats för SM 2012 spikat!

  1. Det ska nog gå att ordna. Jag får varna dock att den är rätt så speciell. Sötare än de flesta Imp porters jag provat, ganska lätt i kroppen och väldigt söt. Vi har en del vi vill ändra på men resultatet blev ändå riktigt bra. Ölen är för tillfället klart, vi ska bara boka en tid för att flasktappa. Jag kan återkomma när det är fixat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *