7 thoughts on “Kontaktuppgifter

 1. Hallå!

  Jag undrar vart man kan gå i Örebro och hitta god öl? Jag är hitflyttad och relativt nybliven ölnörd och har därför inte superkoll på vilka pubar (utöver bishops) som har intressanta utbud till humana priser.

  Hälsningar

  Jompa

 2. Tjena Jompa,

  Jag går själv nästan uteslutande till Bishops. Dom brukar ha både bra utbud och priser. Vissa öl är rena rama fynden jämfört med Stockholm. Jag tror också att Stallyktan är helt ok. Dom har åtminstone från och till haft hyfsat utbud och lokalen är trevlig. Men jag har inte varit där på 5-6 år. Lilla-Örebro har också några hyfsade öl, men utbudet är rätt så begränsat.

  Hmm jag ska bolla det vidare med farsan och Chrille som har mer koll.

  /Stefan

 3. Hallå!
  Jag kan rekommendera Virus som ligger nedanför stortorget. Har inte själv varit där men har hört att dom har många intressanta öl på flaska där. Enligt polare så ska dom ha bra amerikanska öl. Annars tycker jag att ölutbudet är rätt tunt i Örebro tyvärr och Stefan har nämnt dom andra ställena jag skulle kunna tänka mig nämna.
  /Chrille

 4. Hej!
  Jag och min fru träffade dig och ditt sällskap på Västerlånggatan i lördags. Ni hade inspekterat E-Types vikingakrog och vi var på väg Ardbeg. Kul och trevligt möte! Vi ska till Ardbeg på fredag och mingla på deras Grand Opening (bara för stammisar). Blev ni också bjudna?Ser fram mot SM i Uppsala annars, ska hålla öron och ögon öppna.
  Ha det bra
  Anders

 5. Tjena

  Då jag precis funnit kärleken ”Ale” tidigare Lager kille. Skulle det vara mycket trevligt med en lista på rekomendationer, som går att köpa på bolaget.
  Typ en ny topp 10 lista…

  mvh magnus

 6. Tjena Magnus,

  Jag har faktiskt gått och klurat på en top 10 lista på mina favoriter som finns på bolaget. Ska försöka plita ner några rader imorgon tänkte jag. Jag har även tre stycken ölprovningar som man kan köra själv hemma med öl från bolaget. Det saknas dock 2 pusselbitar innan dessa är klara.

  Tack för inspirationen.
  /Stefan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *